Etiketler

30 Kasım 2016 Çarşamba

aliexpress alışveriş tüyoları



merhabalar
öncelikle bir alışveriş blogu olarak ilk hedefim dünyada ve Türkiye'de en çok ziyaret edilen online alışveriş sitelerini tanıtmak.

en çok ziyaret edilen alışveriş sitesi dediğimizde akla ilk olarak şüphesiz ALİEXPRESS geliyor. aklınıza gelebilecek her türlü ürünü kolaylıkla bulabileceğiniz aliexpress sizi evinizin rahatlığında alışveriş yapmaya davet ediyor...




her şeyden önce buradaki en önemli olay güvenilir bir alışveriş yapmak. site ilk kurulduğu günlerde olsa belki aklınızda soru işaretleri kalabilirdi ancak dünyanın en hızlı büyüyen ve müthiş bir ziyaretçi sayısına sahip olan bir siteyi bu konuda ele almak bile biraz garip olacaktır.

aliexpress aslında alışveriş yapması oldukça avantajlı bir site çünkü çoğu ürün Türkiye'de olduğundan çok daha ucuz. Çin kaynaklı milyonlarca ürünün siparişini verebilirsiniz. kategori çeşitliliği açısından arayıp da bulamayacağınız herhangi bir ürün olduğunu düşünmüyorum.
öncelikle aliexpress 'ten alışveriş yaparken ilk yapmanız gereken işlem elbette ki üye olmak.

BURADAN siteye ulaşabilir ve üye olabilirsiniz. ayrıca çoğu yabancı kaynaklı siteye göre diğer bir avantajı da ürünlerin fiyatlarını TL olarak görme seçeneği bulundurması. bu sayede hiç zorlanmadan aldığınız ürünün ne kadara geldiğini görebileceksiniz.

sitede oldukça kolay bir arayüz kullanılmıştır ve aradığınız ürün çok ayrıntılı bir şekilde kategorize edilmiştir. ayrıca da çoğu üründe kargo bedava seçeneği de bulunmaktadır.

şimdilik aliexpress' i kısaca tanımış olduk.
bir sonraki yazımda aliexpress'ten birlikte alışveriş yapıcaz ve adım adım tüm işlem basamaklarını resimlerle görme imkanı bulucaz.

takipte kalın... iyi alışverişler :)

By bana göre modaysa

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder