Etiketler

5 Aralık 2016 Pazartesi

ALIŞVERİŞ YAPARKEN PARA KAZANMANIN ADRESİ : ARTIWAY

merhabalar

bugünkü yazımda beni oldukça heyecanlandıran bir siteden bahsedicem. adı başlıkta görüldüğü üzere ARTIWAY...

online alışveriş yapmayı seviyorsanız - ki sevdiğinizi düşünüyorum:) - o zaman artıway tam size göre!






peki nedir bu artıway? 

artıway tüm online alışveriş sitelerini bünyesinde toplayan bir internet adresidir. basit bir şekilde anlatmak gerekirse siz bu sitelere (örneğin trendyol, modanisa, boyner...) artıway aracılığı ile giriyorsunuz ve alışverişinizi yapıyorsunuz. daha sonra artıway'in belirlediği bonusları hesabınıza nakit para olarak geri alıyorsunuz...

onlarca online mağazaya hem tek tıkla ulaşıyorsunuz hem de pek çok indirimden faydalanıyorsunuz:) üstelik bununla kalmıyor ödediğiniz paranın belli bir yüzdesini de geri alıyorsunuz:)

daha ne isteyelim ki:)

ayrıca mağazalar sadece sizin için özel kampanyalar, 1 alana 1 bedava ya da ekstra bonus ayrıcalığı sunuyorlar. sadece alışveriş siteleri de değil, sinema biletleri, tatil paketleri ve tur programları da artıway'in bünyesinde bulunuyor. o zaman ne yapıyoruz hemen üye olup alışverişe başlıyoruz:)

artıway'e üye olmak için BURAYA tıklamanız yeterli:)

iyi alışverişler:)





By bana göre modaysa

2 yorum:

  1. Güzel bir öneri. Değerlendirmek gerekir. Alışveriş için kızıma tabi olduğum için ona danışmam gerek. Değmesin Yağlı Boya bloğundan bir tıkla geldim. Yine geleceğim. Sevgiler. Ece ablanız :)

    YanıtlaSil