Etiketler

22 Aralık 2016 Perşembe

BOYNER ARTIK CEPTEYMİŞ

merhabalar

son yıllarda internet kullanımı hem bizim ülkemizde hem de dünyada oldukça arttı. artık hesap açmak için bankaya gitmediğimiz gibi alışveriş yapmak için de avm ye gitmiyoruz. bu durum iyi midir kötü müdür tartışılır ancak internetin hayatımızı oldukça kolaylaştırdığı su götürmez bir gerçek...



özellikle yoğun çalışanlar zaman bulmakta zorlanıyorlar ve ofiste çalışırken ya da bir öğle yemeği arasında alışverişi de aradan çıkarmak istiyorlar... bu durumda akıllı telefonlarımız hemen imdada koşuyor ve hoop bir kaç tıklamayla istediğimiz ayakkabıya elbiseye bizi ulaştırıveriyorlar :)



tam da burada varmaya çalıştığım yere boyner cepte uygulamasına geçiş yapabilirim. boyner cepte hem kolay kullanımıyla hem de ücretsiz kargo seçeneğiyle gerçekten tam da aradığımız özellikleri ayağımıza getirdi. buradan uygulamayı telefonunuza indirebilir ve daha detaylı bilgi sahibi olabilirsiniz. üstelik mağazada bulamadığınız ürünleri uygulamada arayıp evinize kadar getirtebilirsiniz. üstelik ücretsiz kargo ile !!

unutmadan ; internetten alışveriş yaparken  en önemli şey elbette güvenilir siteleri bulmaktır. her hangi bir mağduriyetin önüne geçmek için mutlaka bilinen ya da güvenilir tavsiye alan siteleri tercih etmelisiniz.
iyi alışverişler...

By bana göre modaysa

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder