Etiketler

25 Aralık 2016 Pazar

çok ucuz olmasına rağmen paylaşamadığımız şeyler :)

paylaşmak güzeldir :)

herkesin malumu olduğu üzere bazen de o kadar güzel değildir :)

elbette şaka yapıyorum. ama hayatta hepimizin karşılaştığı "off şimdi nerden çıktı bu" dediğimiz istekler olmuyor da değil. aslında maddi değeri oldukça düşük olmasına rağmen bazen de bazı eşyalarımızı kimselere vermek istemiyoruz... gelin bakalım bu eşyalar nelermiş... eminim "aaa evet" diyeceksiniz:)

1- SAKIZ




sakız değerlidir ! her an ihtiyaç duyabiliriz. ve o her zaman  bize kadardır. kimseyle paylaşılamayacak kadar azdır hep çantamızda:) zaten eğer toplulukta sakızınızı çıkardıysanız mutlaka birileri ister. hem de sadece 1 kişi de de değil herkes ister:) sakızımız bitmesin:)



2- KAĞIT MENDİL



kışın özellikle ne zaman lazım olacağı bilinmez kağıt mendilin. sıcak soğuk ortam değişikliği burnumuzda hemen hissettirir kendini. zaten genelde bir ya da iki tane kalmıştır paketinde. en son mendil evlat gibi korunup saklanır zor günler için :) amaaa birinin muhakkak yanında yoktur ve işte o soru gelir...

"mendilin var mı?"

var desen bir dert yok desen diyemezsin sonuçta üç kuruşluk mendil... de işte o üç kuruşluk mendilin de ne zaman lazım olacağı belli mi?  ahhh gitti işte son dayanağın ;)

3- TELEFON KULAKLIĞI



dünyanın en sıkıcı dersindesiniz. kulaklığınızı takmışsınız bir yandan o muhteşem müzik bir yandan hayaller falan.... ve tabi ki bir de o an !!!

- kanka bi tanesini de ben takıyım mı ya  ?

tak kanka tak... al kulaklık da kişisel hijyen falan da gitsin. tak kanka nasıl olsa senin kulağın benim kulağım...

iyi eğlenceler :)


By bana göre modaysa

4 yorum:

  1. Sakızımı almasınlar diye vividentin en acı sakızını almaya başkamştm :))

    YanıtlaSil
  2. Merhaba blogunuzu takibe aldım blogumada beklerim devam eden bir çekiliş var blogumda ilginizi çekebilir sevgiler 😊

    YanıtlaSil
  3. teşekkür ederim yorumunuza ben de gelicem:)

    YanıtlaSil