Etiketler

3 Aralık 2016 Cumartesi

HEM TREND HEM DE SICACIK KALMANIN YOLLARI


Kış geldi çattı. Soğuk havalar kendini iyiden iyiye hissettirmeye başladı. Bu havalarda dışarı çıkarken en dikkat ettiğimiz şey bizi sıcak tutup, üşütmeyecek bir kıyafet seçimidir. Kalın triko kazaklar, örgü aksesuarlar ya da polar hırkalar kışlık kombin hazırlarken bize en çok yardımcı olan giysilerdendir.





Kombin Hazırlarken Kullanılabilecek Trend Parçalar


Kışlık kombin hazırlamanın pek çok yolu vardır. Örneğin işe sizi üşütmeyecek triko kazaklarla başlayabilirsiniz. Kalın ve salaş bir kazak pek çok farklı tarza uyum sağlayabildiği gibi, sizi hem sıcacık tutacak hem de trend bir görüntü yakalamanızı sağlayacaktır. Genelde dinamik ve genç stille bağdaştırılan şişme montlar da bu sene kombinlerde sıklıkla gördüğümüz parçalar arasında. Üstelik  pek çok markada bulunan şişme montlar renk alternatifi açısından da oldukça geniş.

Yumuşacık Bir Trend:  Peluş ve Kürkler




Kışlık kombinlerin iddialı parçaları arasında olan yapay kürkler bu dönemi sıcak geçirmek isteyenler için kurtarıcı kombinler arasında yerini aldı. Pek çok ünlüde de sıklıkla gördüğümüz kalın kürk yelekler bu senenin vazgeçilmezleri arasında olacağa benziyor. Sıradan bir kıyafete ekleyeceğiniz rengarenk kürkler kışın kasvetli havasını bir anda dağıtacak ve size enerji verecektir.




Kışın üşütmeyecek parçaları arasında en az kürkler kadar ilgi gören bir diğer kıyafet ise peluşlardır. Tıpkı bir battaniyeye sarılmış gibi hissettiren peluş kazak ve montlar size evinizde dinleniyor hissi verecek.

Kombinlerde Örgü Aksesuar Modası




Anneannelerimizin ördüğü bereler, atkılar, eldivenler hiçbir zaman modası geçmeyen aksesuarlardandır. Kışlık kombinlerde kullanacağınız Kalın eldivenler, renkli bereler ve atkılar hem kıyafetinizi tamamlayacak hem de sizi dışarıda hiç üşütmeyecek. Kışlık kombin hazırlamanın yollarından biri de doğru aksesuar tercihidir. Sade ve tek renk bir kıyafeti anında dikkat çekici hale getirmek aksesuarlar ile mümkün olabilir. 





iyi alışverişler:)

By bana göre modaysa

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder