Etiketler

25 Ağustos 2017 Cuma

SINAVSIZ ÜNİVERSİTE VE GELİŞMİŞ BLOGLAR

herkese merhaba

bugün benim için oldukça önemli ve beni baya heyecanlandıran bir konudan bahsetmek istiyorum. "ikinci üniversite". peki ikinci üniversite ve blogum arasında ne gibi bir bağlantı olabilir sizce :) merak edenleri hemen alt bölüme alayım:)




uzun zamandır blogumu geliştirmek için ve "internet dünyası" nda daha etkin olabilmek için araştırmalar yapıyorum. blogumu nasıl daha fazla okunabilir yaparımın hayalleri peşindeyim açıkçası. en sonunda işin teknik kısımlarının da epey fazla olduğunu keşfettim. özellikle blogda tasarım oldukça önemli bir konu ve belki de kaliteli içerikten de öncelikli bir öneme sahip. çünkü eğer insanlar sıkıcı bir görselle ve kalabalık bir sayfayla karşılaşırlarsa yazının kalitesine özgünlüğüne de bakmadan sayfayı kapatıveriyorlar. ki çok da haklılar!! aynı zamanda blogu bir üst evreye ulaştırmak da oldukça önemli. bunun için "blogspot" uzantısından "www" uzantılı web sitesine geçiş yapmak merdivenin mühim bir basamağı bence. 



bütün bunlar iyi güzel de ikinci üniversite ne alaka diyenler hala var. o zaman buyrun...

anadolu üniversitesini bilirsiniz. açıköğretim konusunda ilk sıralarda gelen üniversitelerimizden belki de ilki diyebilirim. eğer lisans eğitiminizi tamamlamışsanız ya da hala okuyorsanız ikinci bir üniversite tercihinizi  SINAVA GİRMEDEN açıköğretimden yapabiliyorsunuz. bu uygulamayı eminim pek çoğunuz biliyordur. ben daha yeni öğrendim :( ön lisans programları için de aynı sınavsız sistem mevcut mu bilemiyorum ama BU LİNKTEN gerekli bilgileri alabilirsiniz...

ikinci üniversite tercihinizi ister lisans isterseniz de önlisans programlarından birinde yapabiliyorsunuz. bende biraz araştırma yaptıktan sonra "WEB TASARIMI VE KODLAMA" bölümünü farkettim. bu bölüm eminim bloguma da oldukça iyi bir şekilde yansıyacaktır. ayrıca benim gibi lisansını tamamlamış ama okuduğu bölümden memnun olmayan bloggerlar için oldukça da iyi bir seçenek diye düşünüyorum:) ayrıca daha da detaylı bilgi için BURAYI tıklayabilirsiniz.. bu bölüm 2 yıllık bir önlisans programı. ayrıca gelişen internet dünyası için oldukça da gerekli bir bölüm. eğer ileride kendi web sitenizi kurup tasarımını ve kodlamalarını yapmak isterseniz elinizin altında diplomalı bir "SİZ" olucak :)

unutmadan kesin kayıtlar 5 - 18 EYLÜL 2017 tarihleri arasında yapılacakmış. internetten veya açıköğretim bürolarından bu işlemi kolaylıkla yapabilirsiniz. 

eğer bu bölümü okuyan mezun olan varsa yorumlarını merakla bekliyor olacağım... şimdiden herkese kolay gelsin...

iyi günler...




By bana göre modaysa

6 yorum:

  1. Öncelikle tebrikler..Üniversite okumak ve yaptığın işin diplomalı bilirkişisi olmak güzel bir şey..Blog dünyasına merhaba diyen herkes gibi sizde artık onun bir parçası olmuşsunuz. Umarım eğitim hayatınızla beraber gelişen ve insanlara yardım eden bir blogger olursunuz. Bilinçli ve istekli insanlara her zaman ihtiyaç var. Başarılar

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. teşekkür ederim yorumunuza eğitimini alıp birşeyler yapmak umarım tüm blogları daha iyi yerlere getirir.

      Sil
  2. Şimdiden hayırlı olsun. Güzel bir fikir. İlgi duyduğun alana yönelik diploma.

    YanıtlaSil
  3. Bloggerler meslek olur mu ! Diye tartışma yapanlar otursunlar da ilk önce sizi örnek alsin bence..

    Bloggerler meslek olmasi iste buna bagli Allah yolunuzu acik etsin

    YanıtlaSil