Etiketler

10 Ocak 2017 Salı

FİKRİMÜHİM PAKETİ: NESCAFE WHİTE CHOCO MOCHA İNCELİYORUZ

merhabalar 

daha önce BURADAKİ yazımda bahsettiğim ücretsiz deneme ürünü alabileceğiniz sitelerden biri olan FİKRİMÜHİM den bir paket geldi. bugün o paketi inceleyeceğiz ve  #nescafe nin yeni tadı nasılmış bir bakacağız:)




evet gördüğünüz gibi paket içeriği resimdeki gibiydi. 12 adet kahve, fikrimühim'den bir mektup ve bir broşür. tüm bu ürünler resmin altından görünen kumaş torba içinde geldi. daha önce de nescafe'nin sütlü köpüklü kahvesini denemiştim. onun paketi daha güzeldi açıkçası. o metal bir kutuda gelmişti ve beni daha fazla heyecanlandırmıştı:)

neyse şimdi gelelim tadım kısmına:)

ben çok fazla kahve tüketen biriyim. genelde şekersiz sütlü tercih ederim ama şeker kullandığım da olur. bu white choco mocha bana biraz şekerli geldi. bi tık daha az şeker beyaz çikolata tadını biraz daha ön plana çıkarabilirdi. ama yine de içilmeyecek kadar değildi onu da belirtmeliyim. 

denemeye değer bir kahve olarak görüyorum ve 3ü1 arada sevenler için özellikle çok iyi bir alternatif olacağını da belirtmeliyim. ben 2si1 aradacıyım:)

siz de eğer bu ürünü denediyseniz ve FİKRİMÜHİM e benim yazımdan sonra üye olduysanız yorumlarınızı mutlaka bekliyorum.

gelsin kahveleeerr :)

#EviniCafeyeÇevir


By bana göre modaysa

3 yorum:

  1. çok severı yaşadğım yerde starbucks yok malesef, yapan kafe de yok.almayı bekliyorum ne zamandır 1 aydır markete gitmiyorum desem yaln söylemiş olmam:s ama şekerli olduğunu duyduğma üzüldüm

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. evet biraz şekerli ama belki ben şekersiz sevdiğim için de öyle gelmiş olabilir. bi deneyin bakalım size nasıl gelicek:)

      Sil
    2. Ben de şekersiz sevengillerdenim ama yarn alcam arrk

      Sil